Schoonmakers

Nieuwe Schoonmakers

Schoonmakers

Helpling

Professionele Schoonmakers en Schoonmaaksters

Op Helpling.nl vindt u binnen 60 seconden de beste schoonmaakhulp uit uw eigen buurt! In alle grote steden in Nederland hebben wij zelfstandige hulpen geselecteerd die onder toepassing van de Regeling Dienstverlening aan Huis hun diensten aanbieden.

Lees verder »
Huiscleaning

Professionele Schoonmakers en Schoonmaaksters   •   16 Reviews

Op zoek naar een vaste (gescreende) huishoudelijke hulp?

Dan is Huiscleaning de oplossing! U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een huishoudelijke hulp. Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, dan betaalt u eenmalig bemiddelingkosten Lees verder »
Ikzoekeenschoonmaakster

Professionele Schoonmakers en Schoonmaaksters   •   10 Reviews

Komt u door beperkingen of tijdsgebrek niet meer aan het huishouden toe? Dan is het inschakelen van een schoonmaakster een goed idee, omdat dit u veel tijd bespaart. Bij ikzoekeenschoonmaakster.nl helpen wij u graag bij het vinden van een schoonmaaksLees verder »
Schoonmaak-student

Studenten Schoonmakers en Schoonmaaksters   •   4 Reviews

Wilt u graag voor weinig geld wat extra hulp van een student in uw huishouding? Dat kan. Via schoonmaak-student.nl kunt u een aanvraag indienen voor een schoonmaak-student. Wij zoeken voor u een geschikte student, die voor slechts €10,- per uur de Lees verder »
Homeworks

Professionele Schoonmakers en Schoonmaaksters

Snel en comfortabel huishoudelijke hulp voor iedere particulier.

Home Works zorgt voor huishoudelijke hulp volledig naar uw wens.

Uw contactpersoon vormt een team met meerdere hulpen dat zorg draagt voor continuiteit, veiligheid en kwaliteit. ULees verder »
Hulpstudent

Studenten Schoonmakers en Schoonmaaksters

Bent u ook graag bezig met wat u leuk vindt? Hulpstudent.nl zorgt ervoor dat u alleen nog de dingen hoeft te doen die u echt graag doet! Onze studenten verrichten huishoudelijke hulp wanneer u dat het beste uitkomt voor €12,95 per uur. De hulpstudeLees verder »
Yoopies

Professionele Schoonmakers en Schoonmaaksters

Heb je geen tijd of zin om je huis schoon te maken, Yoopies heeft de oplossing om je dagelijks leven iets makkelijker te maken. Door te zoeken bij jou in de buurt met behulp van een aantal criteria vind je eenvoudig een schoonmaakster. Yoopies helpt Lees verder »