Professionele Schoonmakers en Schoonmaaksters

Helpling

Op Helpling.nl vindt u binnen 60 seconden de beste schoonmaakhulp uit uw eigen buurt! In alle grote steden in Nederland hebben wij zelfstandige hulpen geselecteerd die onder toepassing van de Regeling Dienstverlening aan Huis hun diensten aanbieden.

Lees verder »
Huiscleaning

16 Reviews

Op zoek naar een vaste (gescreende) huishoudelijke hulp?

Dan is Huiscleaning de oplossing! U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een huishoudelijke hulp. Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, dan betaalt u eenmalig bemiddelingkosten Lees verder »
Ikzoekeenschoonmaakster

11 Reviews

Komt u door beperkingen of tijdsgebrek niet meer aan het huishouden toe? Dan is het inschakelen van een schoonmaakster een goed idee, omdat dit u veel tijd bespaart. Bij ikzoekeenschoonmaakster.nl helpen wij u graag bij het vinden van een schoonmaaksLees verder »
Homeworks

Snel en comfortabel huishoudelijke hulp voor iedere particulier.

Home Works zorgt voor huishoudelijke hulp volledig naar uw wens.

Uw contactpersoon vormt een team met meerdere hulpen dat zorg draagt voor continuiteit, veiligheid en kwaliteit. ULees verder »
Yoopies

Heb je geen tijd of zin om je huis schoon te maken, Yoopies heeft de oplossing om je dagelijks leven iets makkelijker te maken. Door te zoeken bij jou in de buurt met behulp van een aantal criteria vind je eenvoudig een schoonmaakster. Yoopies helpt Lees verder »