Komt u door beperkingen of tijdsgebrek niet meer aan het huishouden toe? Dan is het inschakelen van een schoonmaakster een goed idee, omdat dit u veel tijd bespaart. Bij ikzoekeenschoonmaakster.nl helpen wij u graag bij het vinden van een schoonmaakster die bij u past. Wij zoeken naar een schoonmaakster die voldoet aan de wensen en eisen die u aan ons doorgeeft. De schoonmaakster gaat al bij u aan de slag voor slechts €12,50 per uur (exclusief eenmalige kosten voor een schoonmaakster).

Ikzoekeenschoonmaakster Reviews

  Betaal niet en hou dat vol

  Je vult je gegevens en en hup, je lijkt zomaar vast te zitten aan een jaar contract.
  Maar dat is dus niet zo.
  Ze hebben geen poot om op te staan dus laat je niet intimideren, ook niet als ze een incassobureau inschakelen. (weet dat een incassobureau géén deurwaarder is)
  Bij mij hebben ze Bos incassobureau proberen te gebruiken, ik heb de situatie uitgelegd aan Bos en hoorde er niets meer van. En later de bevestiging dat ik uitgeschreven was.
  Dus: BETAAL NIET EN HOU DAT VOL, LAAT JE NIET INTIMIDEREN. DE AANHOUDER WINT

  Sterke punten
  Lees de reviews op diverse website (oa Kassa) en je weet dat dit oplichters zijn. Trap niet in hun intimidatie, ze kunnen je niks maken.

  Zwakke punten
  Ze teren op het feit dat mensen denken dat het bedrijf in z'n recht staat als ze een incassobureau inschakelen. Dat is dus niet zo mensen. Ze hebben helemaal niets om op te staan

  oplichters

  ikzoekeenschoonmaakster belooft veel, doet weinig. Ik ben al maanden op zoek naar een hulp in de huishouding en krijg heel af en toe contactgegevens van iemand die of niet wil, of niet reageert of te jong is (16) terwijl ik vraag om iemand met zeer veel ervaring. De seconde dat zij iemand vinden (lees gegevens van iemand sturen) begint je jaarcontract. Vervolgens heb je geen hulp, maar wel een jaarabonnement. Reacties op mail leiden niet tot een oplossing: ik kan niet van contract af en heb nog steeds geen hulp.

  Sterke punten
  kunnen goed je geld incasseren

  Zwakke punten
  vals informatie verstrekken, je afwimpelen, afspraken niet nakomen

  Zeer slecht

  Blijkbaar een account aangemaakt en daardoor kreeg ik eeb factuur. nooit gebruik gemakat van een schoonmaakster en nu het incasso bureau. Oplichters

  Trap er niet in

  Ze reageren op mails en negatieve reviews altijd “netjes” met dat ze dat vervelend vinden en vervolgens leggen ze hun werkwijze uit. Maar helaas is dat pas het moment waarop dat aan je uitgelegd wordt. Waarom niet vooraf? Als je zo eerlijk zaken wil doen kun je toch gewoon vetgedrukt de eenmalige bemiddelingskosten melden en bij het inschrijven mensen akkoord laten gaan met de algemene voorwaarden?

  Sterker nog… bedrijven zijn verplicht duidelijk te zijn in de kosten én ze zijn verplicht je akkoord te laten gaan met algemene voorwaarden als deze van toepassing zijn.

  Laat je dus niet gek maken en betaal niet. Je wordt beschermd door de wet. Bedrijven zoals dit doen dit bewust om je te misleiden. Het is hun verdienmodel.

  Afijn…
  Zo gaan ze echt te werk, het is heel geraffineerd opgezet:

  I. “Vertrouwen”: Je ziet een professionele site met goede reviews en een webkeurmerk, en allerlei linkjes naar informatie en contactmogelijkheden, dus je denkt dat je goed zit.

  Echter, als je op internet naar reviews zoekt zie je vele sites met klachten en mensen die dezelfde problemen hebben. Je wordt door ze gestalkt om de ongevraagde bemiddelingskosten alsnog te voldoen. Vreemd genoeg komt de feedbackcompany op een 7,5 gemiddeld uit en 83% die het aanbeveelt… terwijl er duidelijk vooral negatieve reacties te lezen zijn. Ook op trustpilot nog 2,5 ster terwijl er alleen maar 1 ster reviews zijn.

  Het webkeurmerk steekt ook zijn kop in het zand want zij zeggen kijken helemaal niet naar het grote plaatje en zeggen alleen maar dat een website ook reviews van andere sites mag plaatsen.

  II. “Eenvoudig proces”: op de website staan eenvoudige stappen, en verzekering van lage tarieven en teksten die verzekeren dat de kwaliteit goed gewaarborgd is.

  Tijdens iedere stap krijg je een mail;
  1. Om je account te activeren; hierin staan je inloggegevens en dat je nog 1 stap moet doen om een geschikte schoonmaakster te vinden
  2. Dat je account is geactiveerd en je wordt uitgenodigd om je aanvraag in te dienen
  3. Dat je aanvraag is ingediend; dit is het enige moment waarop het bedrag genoemd wordt dat je moet betalen zodra er iemand is gevonden.
  4. 15 minuten later is je aanvraag in behandeling genomen
  5. Anderhalf uur later is er al een match; nu zit je eraan vast ;)

  Zonder dat je akkoord bent gegaan met algemene voorwaarden of ergens op de site gepresenteerd hebt gekregen hebben ze je nu geïnformeerd dat er een bedrag betaald moet worden zodra ze wat gevonden hebben.

  Het bedrag staat er niet vetgedrukt of met grote letters, nee natuurlijk niet… hoeveel mensen lezen die 3e mail nu helemaal zorgvuldig? Anderhalf uur later is “het contract” besloten en is er zogenaamd werk verricht door de partij waar kosten bij komen. Je hebt geen eerlijke kans gehad om het daar niet mee eens te zijn. En daarom deugt het proces niet.

  Als je op de site kijkt bij Kosten gaat dat over een schoonmaak abonnement waar je verder niks van hoort en bij werkwijze wordt alleen gesproken over “eenmalige bemiddelingskosten”, zonder dat duidelijk is hoeveel dit is.

  Dit is bewust zo gedaan, zodat ze je achteraf op je vingers kunnen tikken en de twijfelaars kunnen laten betalen.

  III. Privacy / AVG
  Ook op dit vlak deugt het bedrijf niet. Het is niet mogelijk om je account te verwijderen en op verzoeken om dit te doen wordt niet ingegaan. Volgens de wetgeving AVG is een bedrijf op verzoek verplicht binnen 14 dagen alle gegevens van je te verwijderen. Ze kunnen om uitstel vragen om dit op te rekken naar 30 dagen. Maar ook hier komt niks van terecht… de mails over de betaling en de schoonmaakster die ik nooit heb gezien blijven maar doorgaan.

  Wat kunnen we hiertegen doen?
  - Klachten indienen bij het webkeurmerk en de Feedback company, ed.
  - Eerlijke reviews schrijven

  Sterke punten
  Misleiden door de professionele website, webkeurmerk en goede uitgelichte reviews.
  Stalken van mensen die, geheel terecht, niet betalen omdat ze nergens mee in hebben gestemd.

  Zwakke punten
  Eerlijk en transparant zijn over de kosten.

  Misleidende vrijblijvendheid

  Let op! Ondanks alle ‘GRATIS INSCHRIJVEN’ knoppen op de website, is er niet vrijblijvends aan de website ikzoekeenschoonmaakster.nl. Zodra je je inschrijft en een zoekopdracht plaatst via de website, zit je aan kosten vast. Ook als je niet besluit op het aanbod in te gaan. Contact opgenomen, waar ik een erg naar gevoel aan over heb gehouden.

  Bemiddelingskosten

  Na het aanmaken van een gratis account en nadat ik een oproep had geplaatst waar nergens aangegeven stond dat je moest betalen, kreeg ik vervolgens 3 mails in mijn spam inbox over het betalen van bemiddelingskosten van €31,00. Allereerst staat dit slecht aangegeven dus kwam dit voor mij uit het niets en daarnaast vind ik de bemiddelingskosten ook nog eens belachelijk hoog. Waar deze mensen waarschijnlijk één klik betekent in hun systeem, betaal ik nu €31,00....

  Niet doen! Sturen gelijk de factuur als je gegevens krijgt; ook als je geen schoonmaker meer nodig hebt

  Als je je opgeeft, krijg je gelijk een factuur, als je na een paar dagen, gegevens van iemand ontvangt!!
  Werken NIET volgens het principe NO CURE NO PAY.
  Ook als je geen gebruik wenst te maken van hun diensten. Ik heb namelijk in tussentijd al iemand gevonden maar moet nu alsnog betalen want zij hebben er al tijd aan besteedt.
  Zo is IEDEREEN wel een match en sturen ze dus ALTIJD een factuur mee.
  Lekker makkelijk verdienen zo.
  NOOIT DOEN!!  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES!

  Frauders

  Frauduleuze partij, niet op aanmelden wat je krijgt gelijk een factuur om je kiezen zonder enig resultaat, slechts voor het vinden van een schoonmaker. Grootste onzin, heb het neergelegd bij mijn advocaat en een melding gemaakt bij de ACM!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Onzettend traag van begrip

  Ingeschreven voor bemiddeling en niet gezien dat er meteen kosten aan verbonden zijn. Wel logisch, maar niet goed gecommuniceerd van tevoren, Nergens bij het inschrijven staat dit vermeldt. Dus, onverwacht en ongewild een factuur voor het leveren van een kandidaat ontvangen. Hierop gereclameerd en de wens uitgesproken geen gebruik te willen maken van èn de kandidaat als ook van hun diensten. Maar dit resulteert in een getouwtrek. Kosteloos zoeken voor een hulp voor een jaar lang... of afmelden en de "gemaakte" bemiddelingskosten betalen. Wat een gebakken lucht.

  Sterke punten
  Erg goed in het blijven aanmanen ondanks het voorafgaande mailverkeer over het niet akkoord gaan met de diensten of aangeboden kandidaat.

  Zwakke punten
  Niet duidelijk in de kosten die de bemiddeling met zich meebrengt.

  Slechte zaak, staan niet voor hun schoonmakers als het mis gaat, wegblijven

  Lang verhaal, simpel uitgelegd.

  Terug gekomen van mijn vakantie trof ik de schoonmaker, die ik had gekregen via ikzoekeenschoonmaaster.nl, in mijn huis aan. Hij had zijn intrek genomen en woonde er terwijl ik op vakantie was. nodeloos gezegd dit was zonder mijn toestemming. De heer is inmiddels vertrokken en aangifte zijn gedaan. Echter de website is van mening dat dit op eigen risico is en dat zij niet instaan voor wat de schoonmakers doen en laten in de huizen.

  Wees dus gewaarschuwd ze maken uitsluitend contact en als het mis gaat is het een wassen neus.

  Sterke punten
  snelle reactie en verwijzen naar schoonmaker

  Zwakke punten
  als het mis gaat is er niemand thuis en word het als eigen risico afgedaan.

Bezoek Ikzoekeenschoonmaakster

Schrijf je eigen review