Op zoek naar een vaste (gescreende) huishoudelijke hulp?

Dan is Huiscleaning de oplossing! U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een huishoudelijke hulp. Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, dan betaalt u eenmalig bemiddelingkosten (€19,95 voor een standaard huishoudelijke hulp of €34,95 voor een gescreende huishoudelijke hulp). U betaalt de hulp €12,80 per uur (all-in).
De werkzaamheden

De huishoudelijke hulpen verrichten allerlei taken, zoals stoffen, badkamer / keuken schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, strijken, bedden opmaken, wasgoed verzorgen en het doen van boodschappen. U kunt met de schoonmaakster bespreken wat er precies gedaan moet worden en ook de frequentie.
Waarom een huishoudelijke hulp?

U kunt bij ons terecht als u geen tijd heeft voor het huishouden, maar ook als u om medische redenen niet meer toekomt aan het huishouden.

Huiscleaning Reviews

  • O

    Zwakke punten
    Ongeschikte hulp voorstellen
    Factuur sturen

    Door Piet op 9 december 2019 Reageer
  • Enkele jaren geleden had ik 2 positieve ervaringen met aangeboden hulpen. Maar nu ik dit jaar opnieuw op zoek was, niet meer. Slechte bemiddeling. Ik vermoed dat weinig hulpen hier meer aangemeld willen zijn. Er zijn inmiddels andere bemiddelaars die waarschijnlijk aantrekkelijker zijn. Jammer van mijn 35 euro inschrijfgeld, maar ik neem mijn verlies en ga hier verder geen energie meer in steken, in deze club.

    Sterke punten
    Reageren snel op mail, maar bijna alleen met standaard mails. En geven geen antwoord op vragen waarvan het antwoord niet op de site staat.

    Zwakke punten
    Weinig aanbod van hulpen, zelfs in Amsterdam Nieuw-West ?
    Bieden hulpen aan, waarbij het onduidelijk is of het een man is of een vrouw, hoe lang ze beschikbaar zijn (enkele maanden, zodat je daarna weer kunt inschrijven en laten bemiddelen).
    Incasseren het bemiddelingsgeld zodra er iemand volgens hen gevonden is, maar nog helemaal niet zeker of diegene wel een goede match is

    Door Karina op 31 mei 2019 Reageer
  • Ik heb 3 maal bij een klant schoongemaakt maar uitbetalen ho maar. E-mails worden niet beantwoord en als je ze belt krijg je een voicemail. Bovendien word er gevraagd om je bankrekening te verifiëren maar daar word €5, voor gerekend. Wettelijk is dit altijd €0,01!!
    Als ik de slechte reviews van te voren had gelezen was ik nooit met hun in zee gegaan. Ik voel mij opgelicht en ga aangiften hiervan doen als ze niet binnen 24 uur over de brug komen met geld.
    Dus mensen ga niet in zee met deze oplichters!!!

    Door Patty op 5 februari 2019 Reageer
  • I am very dissappointed with this service. Even after 3 tries I still didn't have a suitable cleaners and I had to pay the service fees anyway, even though I never even met any of the three cleaners they suggested that didn't match my requirements! Very disappointing.

    Door Stephanie op 21 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas op! De website eist dat je afziet van je herroepingsrecht als je je inschrijft. Dat betekent dat ze zonder enige tegenprestatie kunnen eisen dat je EUR 35 inschrijvingskosten betaalt.

    Door jasper faber op 13 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als klant betaal je € 13,- per uur maar de hulp draagt hier € 1,50 per gewerkt uur af aan service- en administratiekosten (hulpen zijn dan ook niet in dienst van Huiscleaning.nl) maar ook klanten maar dit lijkt Huiscleaning.nl niet te begrijpen.
    De hulp betaald dus 11,5% service- en administratiekosten hiervoor maken ze in mijn geval 5 facturen op en innen het geld van de opdrachtgever maar de betaling naar de hulp verloopt de laatste tijd niet soepel. Ik moet zelf informeren bij de opdrachtgever of de betaling al is gedaan en wanneer. Vorige maand heb ik uiteindelijk 3,5 week (langer) op mijn geld moeten wachten dan gebruikelijk en wettelijk gezien 8 dagen te laat.
    Helaas kan Huiscleaning.nl vaak geen antwoord geven meer over het financiële gedeelte aangezien ze geen kassiersfunctie meer hanteren.
    Het is dus gewoon wachten!!!!!!
    Ik stop dan ook met werken via Huiscleaning, het werken via de regeling 'dienstverlening aan huis' is ook zelf te regelen.

    Sterke punten
    Veel aanbod van opdrachtgevers maar tegen hun zijn ze dan ook vriendelijk.

    Zwakke punten
    Geen snelle online uitbetaling (waarmee ze adverteren).
    Vragen worden niet of verschillend per medewerker beantwoord.
    Algemene Voorwaarden worden aangepast zonder klanten hiervan op de hoogte te brengen.

    Door Sandra op 15 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tja wat zal ik zeggen, beat wel werk maar dan word je niet uitbetaald

    Sterke punten
    ...

    Zwakke punten
    Na 4 weken nog steeds geen cent ontvangen voor mijn geleverde diensten ... smoes op smoes. Nu ga ik al mijn klanten maar inlichten dat ik nog steeds geen geld heb ontvangen en niet meer kom. Pas als ik betaald heb gekregen zal ik weer komen om te werken. Wel belachelijk, ze zeggen direct te betalen !!!

    Door Claudia op 15 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Inmiddels een week later en ik ben nog steeds niet uitbetaald. cliënten geven aan betaald te hebben aan derdengeldenrekening maar tot op heden ben ik nog niet uitbetaald. Huiscleaning houd je aan het lijntje en als je ze dan contacteert snauwen ze je nog af ook. Het is dat ik fijne cliënten heb anders was ik snel overgestapt op een andere organisatie die wel op tijd uitbetalen.

    Sterke punten
    Veel nieuwe clienten, genoeg aanbod. ( waarschijnlijk omdat veel hulpen opstappen wegens slechte ervaring huiscleaning)

    Zwakke punten
    Niet echt vriendelijk personeel, snauwen en houden je aan het lijntje.

    Door Yliene op 14 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was altijd tevreden tot ze in het nieuwe jaar over gingen op een ander betalingssysteem helaas hebben ze het nog steeds niet op orde waardoor wij de hulpen nog steeds niet uitbetaald zijn

    Sterke punten
    Weinig sterke punten te vinden

    Zwakke punten
    Onvriendelijk personeel. Snaiwen je graag af

    Door Ylienr op 7 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huiscleaning is echt een slecht bedrijf ze zijn telefonisch niet te bereiken! Dan vraag je om een terugbel verzoek
    En dan bellen ze niet terug, mail
    Zijn ze zeer klantonvriendelijkheid,Huiscleaning betaald je geld uit maar
    Als de klant niet betaald heeft weigeren ze voor te schieten en zeggen ze doodleuk
    Je werkt niet bij ons! Dit is zeer Krom want ze betalen wel
    Je salaris, dus t is een duister bedrijf dat klopt
    Van geen kant, het persoonlijk dat daar werkt
    Is ook zo vaag dat klopt
    Ook van gene kant! Die kunnen niet
    Met mensen omgaan en zijn niet opgelijd! Kortom ga
    Hier nooit
    Werken!!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Alles zie revieuw

    Door Danielle op 24 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte partij. Weken lang hoor je niets van je, je eigen profiel opheffen is onmogelijk lijkt het wel online. Dan wordt er iemand aan je voorgesteld waar je 300 vraagtekens bij zet door haar social media gedrag en vervolgens wijs je deze persoon af, maar of je wel even 35 euro wilt aftikken. Ja, zo kan ik ook business doen. Pas op! Niet inschrijven, dat is gewoon de beste remedie.

    Sterke punten
    Geen?

    Zwakke punten
    Alles wat ik in de review heb geschreven. Ohja, en de e-mails zijn ronduit klant onvriendelijk.

    Door Onbekend op 24 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Maanden geen schoonmaakster via deze firma, vertrouwen allang opgegeven, zelf iemand gevonden en dan ineens deze firma met potentiële kandidaat, nooit gezien geen minuut gewerkt maar dreigen met deurwaarder indien bemiddelingskosten niet worden betaald, pas dus op met deze partij!!!

    Door De L op 30 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben al een tijdje werkzaam voor huiscleaning. Werk is er meteen maar aan uitbetalen doen ze niet, ben al 2 weken op mijn gewerkte geld te wachten, hierop huiscleaning op aangesproken maar ze doen er niks aan. dit bedrijf klopt van geen kant!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Geen uitbetaling

    Door onbekend op 4 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zelf de website niet goed bekeken. Je blijkt de naam van maar 1 hulp zonder gegevens te krijgen. Nadat ik aangegeven had dat ik deze mevrouw niet wilde spreken raakte ik in een discussie over het waarom en vond mevrouw Laura dat ik toch echt met haar moest gaan praten. Je zoekt een hulp omdat je zelf (te) weinig tijd hebt dus heb je ook geen zin om weken lang met allerlei mensen te gaan praten.

    Sterke punten
    Snel sturen van de rekening

    Zwakke punten
    Niet klantvriendelijk, er wordt je geen keus geboden.

    Door A. Schoner op 25 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Men belooft snelle bemiddeling naar een betrouwbare hulp. Mijn ervaringen zijn ronduit slecht. De voorgestelde hulp kwam niet opdagen op ons kennismakingsgesprek omdat ze bezoek had was haar excuus.... Eh we hadden toch een afspraak? De beloofde tweede hulp is ondank toezeggingen nog steeds niet voorgesteld...

    Sterke punten
    Goede pr

    Zwakke punten
    Geen betrouwbare hulpen

    Door Annemieke op 26 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Huiscleaning

Schrijf je eigen review



Vergelijk Schoonmakers

VergelijkSchoonmakers.nl is dé site die schoonmakers vergelijken eenvoudig maakt!

Schoonmakers