Reviews over Schoonmakers


  Betaal niet en hou dat vol

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  Je vult je gegevens en en hup, je lijkt zomaar vast te zitten aan een jaar contract.
  Maar dat is dus niet zo.
  Ze hebben geen poot om op te staan dus laat je niet intimideren, ook niet als ze een incassobureau inschakelen. (weet dat een incassobureau géén deurwaarder is)
  Bij mij hebben ze Bos incassobureau proberen te gebruiken, ik heb de situatie uitgelegd aan Bos en hoorde er niets meer van. En later de bevestiging dat ik uitgeschreven was.
  Dus: BETAAL NIET EN HOU DAT VOL, LAAT JE NIET INTIMIDEREN. DE AANHOUDER WINT

  Sterke punten
  Lees de reviews op diverse website (oa Kassa) en je weet dat dit oplichters zijn. Trap niet in hun intimidatie, ze kunnen je niks maken.

  Zwakke punten
  Ze teren op het feit dat mensen denken dat het bedrijf in z'n recht staat als ze een incassobureau inschakelen. Dat is dus niet zo mensen. Ze hebben helemaal niets om op te staan

  oplichters

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  ikzoekeenschoonmaakster belooft veel, doet weinig. Ik ben al maanden op zoek naar een hulp in de huishouding en krijg heel af en toe contactgegevens van iemand die of niet wil, of niet reageert of te jong is (16) terwijl ik vraag om iemand met zeer veel ervaring. De seconde dat zij iemand vinden (lees gegevens van iemand sturen) begint je jaarcontract. Vervolgens heb je geen hulp, maar wel een jaarabonnement. Reacties op mail leiden niet tot een oplossing: ik kan niet van contract af en heb nog steeds geen hulp.

  Sterke punten
  kunnen goed je geld incasseren

  Zwakke punten
  vals informatie verstrekken, je afwimpelen, afspraken niet nakomen

  Zeer slecht

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  Blijkbaar een account aangemaakt en daardoor kreeg ik eeb factuur. nooit gebruik gemakat van een schoonmaakster en nu het incasso bureau. Oplichters

  Niet betrouwbaar!!! en oplichterij

  Review over Schoonmaak-student

  Ik heb een nummer gekregen van een student die ik niet te pakken heb gekregen! Vervolgens gelijk een factuur gehad. Echt een hele slechte zaak dit.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar

  Trap er niet in

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  Ze reageren op mails en negatieve reviews altijd “netjes” met dat ze dat vervelend vinden en vervolgens leggen ze hun werkwijze uit. Maar helaas is dat pas het moment waarop dat aan je uitgelegd wordt. Waarom niet vooraf? Als je zo eerlijk zaken wil doen kun je toch gewoon vetgedrukt de eenmalige bemiddelingskosten melden en bij het inschrijven mensen akkoord laten gaan met de algemene voorwaarden?

  Sterker nog… bedrijven zijn verplicht duidelijk te zijn in de kosten én ze zijn verplicht je akkoord te laten gaan met algemene voorwaarden als deze van toepassing zijn.

  Laat je dus niet gek maken en betaal niet. Je wordt beschermd door de wet. Bedrijven zoals dit doen dit bewust om je te misleiden. Het is hun verdienmodel.

  Afijn…
  Zo gaan ze echt te werk, het is heel geraffineerd opgezet:

  I. “Vertrouwen”: Je ziet een professionele site met goede reviews en een webkeurmerk, en allerlei linkjes naar informatie en contactmogelijkheden, dus je denkt dat je goed zit.

  Echter, als je op internet naar reviews zoekt zie je vele sites met klachten en mensen die dezelfde problemen hebben. Je wordt door ze gestalkt om de ongevraagde bemiddelingskosten alsnog te voldoen. Vreemd genoeg komt de feedbackcompany op een 7,5 gemiddeld uit en 83% die het aanbeveelt… terwijl er duidelijk vooral negatieve reacties te lezen zijn. Ook op trustpilot nog 2,5 ster terwijl er alleen maar 1 ster reviews zijn.

  Het webkeurmerk steekt ook zijn kop in het zand want zij zeggen kijken helemaal niet naar het grote plaatje en zeggen alleen maar dat een website ook reviews van andere sites mag plaatsen.

  II. “Eenvoudig proces”: op de website staan eenvoudige stappen, en verzekering van lage tarieven en teksten die verzekeren dat de kwaliteit goed gewaarborgd is.

  Tijdens iedere stap krijg je een mail;
  1. Om je account te activeren; hierin staan je inloggegevens en dat je nog 1 stap moet doen om een geschikte schoonmaakster te vinden
  2. Dat je account is geactiveerd en je wordt uitgenodigd om je aanvraag in te dienen
  3. Dat je aanvraag is ingediend; dit is het enige moment waarop het bedrag genoemd wordt dat je moet betalen zodra er iemand is gevonden.
  4. 15 minuten later is je aanvraag in behandeling genomen
  5. Anderhalf uur later is er al een match; nu zit je eraan vast ;)

  Zonder dat je akkoord bent gegaan met algemene voorwaarden of ergens op de site gepresenteerd hebt gekregen hebben ze je nu geïnformeerd dat er een bedrag betaald moet worden zodra ze wat gevonden hebben.

  Het bedrag staat er niet vetgedrukt of met grote letters, nee natuurlijk niet… hoeveel mensen lezen die 3e mail nu helemaal zorgvuldig? Anderhalf uur later is “het contract” besloten en is er zogenaamd werk verricht door de partij waar kosten bij komen. Je hebt geen eerlijke kans gehad om het daar niet mee eens te zijn. En daarom deugt het proces niet.

  Als je op de site kijkt bij Kosten gaat dat over een schoonmaak abonnement waar je verder niks van hoort en bij werkwijze wordt alleen gesproken over “eenmalige bemiddelingskosten”, zonder dat duidelijk is hoeveel dit is.

  Dit is bewust zo gedaan, zodat ze je achteraf op je vingers kunnen tikken en de twijfelaars kunnen laten betalen.

  III. Privacy / AVG
  Ook op dit vlak deugt het bedrijf niet. Het is niet mogelijk om je account te verwijderen en op verzoeken om dit te doen wordt niet ingegaan. Volgens de wetgeving AVG is een bedrijf op verzoek verplicht binnen 14 dagen alle gegevens van je te verwijderen. Ze kunnen om uitstel vragen om dit op te rekken naar 30 dagen. Maar ook hier komt niks van terecht… de mails over de betaling en de schoonmaakster die ik nooit heb gezien blijven maar doorgaan.

  Wat kunnen we hiertegen doen?
  - Klachten indienen bij het webkeurmerk en de Feedback company, ed.
  - Eerlijke reviews schrijven

  Sterke punten
  Misleiden door de professionele website, webkeurmerk en goede uitgelichte reviews.
  Stalken van mensen die, geheel terecht, niet betalen omdat ze nergens mee in hebben gestemd.

  Zwakke punten
  Eerlijk en transparant zijn over de kosten.

  Leveren niet

  Review over Schoonmaak-student

  Schoonmaakt-student geeft wel kandidaten door, maar die komen via whatsapp gemaakte afspraken niet na en verschijnen nooit op de gemaakte kennismakingsafspraak, laat staan dat ze voor je hebben schoongemaakt. De bemiddelingskosten van 45€ moet je sowieso betalen, niet pas bij een geschikte match. Riekt sterk naar oplichterij dit.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Niet zo beste service

  Review over Huiscleaning

  Ga niet in zee met deze partij!!! Als je contact opneemt met ze online lijkt het op een vrijblijvende intake. Wat men vergeet te vertellen is dat je direct vast zit aan de inschrijfkosten
  Na per e-mail aan gegeven te hebben dat ik er van af zie, moest ik alsnog betalen. Reactie: ‘er is al iemand voor jullie gevonden’. Op mijn vraag: ‘waar zijn de contactgegevens dan?’ werd ontwijkend gereageerd.
  Na veel doorvragen bleek dat het contact al doorgepasst was naar een andere klant. Men verlangde nog wel steeds een betaling voor de niet verleende diensten. Behoorlijk krom?!
  Na een hoop heen en weer ge-e-mail hebben me ze me een korting aangeboden van 50%. Hoewel ik me nog steeds bestolen voel heb ik het maar betaald om van het gezeur af te zijn.

  Ga met een grote bocht om deze partij heen. Achteraf las ik op Indeed dat men het personeel ook niet netjes betaald. Ze zijn dus niet alleen klantonvriendelijk maar behandelen hun personeel ook slecht!!

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Slechte communicatie en service.

  Opletten

  Review over Huiscleaning

  O

  Zwakke punten
  Ongeschikte hulp voorstellen
  Factuur sturen

  Misleidende vrijblijvendheid

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  Let op! Ondanks alle ‘GRATIS INSCHRIJVEN’ knoppen op de website, is er niet vrijblijvends aan de website ikzoekeenschoonmaakster.nl. Zodra je je inschrijft en een zoekopdracht plaatst via de website, zit je aan kosten vast. Ook als je niet besluit op het aanbod in te gaan. Contact opgenomen, waar ik een erg naar gevoel aan over heb gehouden.

  Geen goede bemiddelaar

  Review over Huiscleaning

  Enkele jaren geleden had ik 2 positieve ervaringen met aangeboden hulpen. Maar nu ik dit jaar opnieuw op zoek was, niet meer. Slechte bemiddeling. Ik vermoed dat weinig hulpen hier meer aangemeld willen zijn. Er zijn inmiddels andere bemiddelaars die waarschijnlijk aantrekkelijker zijn. Jammer van mijn 35 euro inschrijfgeld, maar ik neem mijn verlies en ga hier verder geen energie meer in steken, in deze club.

  Sterke punten
  Reageren snel op mail, maar bijna alleen met standaard mails. En geven geen antwoord op vragen waarvan het antwoord niet op de site staat.

  Zwakke punten
  Weinig aanbod van hulpen, zelfs in Amsterdam Nieuw-West ?
  Bieden hulpen aan, waarbij het onduidelijk is of het een man is of een vrouw, hoe lang ze beschikbaar zijn (enkele maanden, zodat je daarna weer kunt inschrijven en laten bemiddelen).
  Incasseren het bemiddelingsgeld zodra er iemand volgens hen gevonden is, maar nog helemaal niet zeker of diegene wel een goede match is

  Bemiddelingskosten

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  Na het aanmaken van een gratis account en nadat ik een oproep had geplaatst waar nergens aangegeven stond dat je moest betalen, kreeg ik vervolgens 3 mails in mijn spam inbox over het betalen van bemiddelingskosten van €31,00. Allereerst staat dit slecht aangegeven dus kwam dit voor mij uit het niets en daarnaast vind ik de bemiddelingskosten ook nog eens belachelijk hoog. Waar deze mensen waarschijnlijk één klik betekent in hun systeem, betaal ik nu €31,00....

  Huiscleaning weigert uit te betalen

  Review over Huiscleaning

  Ik heb 3 maal bij een klant schoongemaakt maar uitbetalen ho maar. E-mails worden niet beantwoord en als je ze belt krijg je een voicemail. Bovendien word er gevraagd om je bankrekening te verifiëren maar daar word €5, voor gerekend. Wettelijk is dit altijd €0,01!!
  Als ik de slechte reviews van te voren had gelezen was ik nooit met hun in zee gegaan. Ik voel mij opgelicht en ga aangiften hiervan doen als ze niet binnen 24 uur over de brug komen met geld.
  Dus mensen ga niet in zee met deze oplichters!!!

  Not good at all

  Review over Huiscleaning

  I am very dissappointed with this service. Even after 3 tries I still didn't have a suitable cleaners and I had to pay the service fees anyway, even though I never even met any of the three cleaners they suggested that didn't match my requirements! Very disappointing.

  Pas op! Ze draaien je een poot uit

  Review over Huiscleaning

  Pas op! De website eist dat je afziet van je herroepingsrecht als je je inschrijft. Dat betekent dat ze zonder enige tegenprestatie kunnen eisen dat je EUR 35 inschrijvingskosten betaalt.

  Bad company

  Review over Schoonmaak-student

  they do not make it clear on the site that if you do not decide to take on a cleaner you still have to pay anyway. This info was only given in the small print. they must do better making this clearer before you decide to try it out. very misleading.

  Niet doen! Sturen gelijk de factuur als je gegevens krijgt; ook als je geen schoonmaker meer nodig hebt

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  Als je je opgeeft, krijg je gelijk een factuur, als je na een paar dagen, gegevens van iemand ontvangt!!
  Werken NIET volgens het principe NO CURE NO PAY.
  Ook als je geen gebruik wenst te maken van hun diensten. Ik heb namelijk in tussentijd al iemand gevonden maar moet nu alsnog betalen want zij hebben er al tijd aan besteedt.
  Zo is IEDEREEN wel een match en sturen ze dus ALTIJD een factuur mee.
  Lekker makkelijk verdienen zo.
  NOOIT DOEN!!  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES!

  Frauders

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  Frauduleuze partij, niet op aanmelden wat je krijgt gelijk een factuur om je kiezen zonder enig resultaat, slechts voor het vinden van een schoonmaker. Grootste onzin, heb het neergelegd bij mijn advocaat en een melding gemaakt bij de ACM!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Uitbetaling naar de hulp toe verloopt slecht

  Review over Huiscleaning

  Als klant betaal je € 13,- per uur maar de hulp draagt hier € 1,50 per gewerkt uur af aan service- en administratiekosten (hulpen zijn dan ook niet in dienst van Huiscleaning.nl) maar ook klanten maar dit lijkt Huiscleaning.nl niet te begrijpen.
  De hulp betaald dus 11,5% service- en administratiekosten hiervoor maken ze in mijn geval 5 facturen op en innen het geld van de opdrachtgever maar de betaling naar de hulp verloopt de laatste tijd niet soepel. Ik moet zelf informeren bij de opdrachtgever of de betaling al is gedaan en wanneer. Vorige maand heb ik uiteindelijk 3,5 week (langer) op mijn geld moeten wachten dan gebruikelijk en wettelijk gezien 8 dagen te laat.
  Helaas kan Huiscleaning.nl vaak geen antwoord geven meer over het financiële gedeelte aangezien ze geen kassiersfunctie meer hanteren.
  Het is dus gewoon wachten!!!!!!
  Ik stop dan ook met werken via Huiscleaning, het werken via de regeling 'dienstverlening aan huis' is ook zelf te regelen.

  Sterke punten
  Veel aanbod van opdrachtgevers maar tegen hun zijn ze dan ook vriendelijk.

  Zwakke punten
  Geen snelle online uitbetaling (waarmee ze adverteren).
  Vragen worden niet of verschillend per medewerker beantwoord.
  Algemene Voorwaarden worden aangepast zonder klanten hiervan op de hoogte te brengen.

  goedkoop is duurkoop!!

  Review over Schoonmaak-student

  Bij deze het advies om een van de andere dienstverleners te gebruiken zoals hulpstudent of poetsstudent.

  Het uurtarief lijkt rendabel bij schoonmaakstudent, maar de focus van de organisatie ligt op de bemiddelingskosten. Deze ben je kwijt na de eerste match. Helaas verlies je daarmee ook elke kans op ondersteuning. Alles lijkt acceptabel en klachten worden niet serieus opgepakt. Studenten die meermaals niet op komen dagen, afzeggen of na 1x niet meer te traceren zijn alles wordt geaccepteerd zonder enige poging tot bemiddeling.

  Sterke punten
  Reacties op mail zijn snel, de site is gebruiksvriendelijk.

  Zwakke punten
  Je hoeft niet meer op ondersteuning te rekenen zodra de bemiddelingskosten gefactureerd zijn.

  Huiscleaning betaald NIET

  Review over Huiscleaning

  Tja wat zal ik zeggen, beat wel werk maar dan word je niet uitbetaald

  Sterke punten
  ...

  Zwakke punten
  Na 4 weken nog steeds geen cent ontvangen voor mijn geleverde diensten ... smoes op smoes. Nu ga ik al mijn klanten maar inlichten dat ik nog steeds geen geld heb ontvangen en niet meer kom. Pas als ik betaald heb gekregen zal ik weer komen om te werken. Wel belachelijk, ze zeggen direct te betalen !!!

  Bagger

  Review over Huiscleaning

  Inmiddels een week later en ik ben nog steeds niet uitbetaald. cliënten geven aan betaald te hebben aan derdengeldenrekening maar tot op heden ben ik nog niet uitbetaald. Huiscleaning houd je aan het lijntje en als je ze dan contacteert snauwen ze je nog af ook. Het is dat ik fijne cliënten heb anders was ik snel overgestapt op een andere organisatie die wel op tijd uitbetalen.

  Sterke punten
  Veel nieuwe clienten, genoeg aanbod. ( waarschijnlijk omdat veel hulpen opstappen wegens slechte ervaring huiscleaning)

  Zwakke punten
  Niet echt vriendelijk personeel, snauwen en houden je aan het lijntje.

  Waardelois

  Review over Huiscleaning

  Ik was altijd tevreden tot ze in het nieuwe jaar over gingen op een ander betalingssysteem helaas hebben ze het nog steeds niet op orde waardoor wij de hulpen nog steeds niet uitbetaald zijn

  Sterke punten
  Weinig sterke punten te vinden

  Zwakke punten
  Onvriendelijk personeel. Snaiwen je graag af

  Onzettend traag van begrip

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  Ingeschreven voor bemiddeling en niet gezien dat er meteen kosten aan verbonden zijn. Wel logisch, maar niet goed gecommuniceerd van tevoren, Nergens bij het inschrijven staat dit vermeldt. Dus, onverwacht en ongewild een factuur voor het leveren van een kandidaat ontvangen. Hierop gereclameerd en de wens uitgesproken geen gebruik te willen maken van èn de kandidaat als ook van hun diensten. Maar dit resulteert in een getouwtrek. Kosteloos zoeken voor een hulp voor een jaar lang... of afmelden en de "gemaakte" bemiddelingskosten betalen. Wat een gebakken lucht.

  Sterke punten
  Erg goed in het blijven aanmanen ondanks het voorafgaande mailverkeer over het niet akkoord gaan met de diensten of aangeboden kandidaat.

  Zwakke punten
  Niet duidelijk in de kosten die de bemiddeling met zich meebrengt.

  Slechte zaak, staan niet voor hun schoonmakers als het mis gaat, wegblijven

  Review over Ikzoekeenschoonmaakster

  Lang verhaal, simpel uitgelegd.

  Terug gekomen van mijn vakantie trof ik de schoonmaker, die ik had gekregen via ikzoekeenschoonmaaster.nl, in mijn huis aan. Hij had zijn intrek genomen en woonde er terwijl ik op vakantie was. nodeloos gezegd dit was zonder mijn toestemming. De heer is inmiddels vertrokken en aangifte zijn gedaan. Echter de website is van mening dat dit op eigen risico is en dat zij niet instaan voor wat de schoonmakers doen en laten in de huizen.

  Wees dus gewaarschuwd ze maken uitsluitend contact en als het mis gaat is het een wassen neus.

  Sterke punten
  snelle reactie en verwijzen naar schoonmaker

  Zwakke punten
  als het mis gaat is er niemand thuis en word het als eigen risico afgedaan.

  Slecht

  Review over Huiscleaning

  Huiscleaning is echt een slecht bedrijf ze zijn telefonisch niet te bereiken! Dan vraag je om een terugbel verzoek
  En dan bellen ze niet terug, mail
  Zijn ze zeer klantonvriendelijkheid,Huiscleaning betaald je geld uit maar
  Als de klant niet betaald heeft weigeren ze voor te schieten en zeggen ze doodleuk
  Je werkt niet bij ons! Dit is zeer Krom want ze betalen wel
  Je salaris, dus t is een duister bedrijf dat klopt
  Van geen kant, het persoonlijk dat daar werkt
  Is ook zo vaag dat klopt
  Ook van gene kant! Die kunnen niet
  Met mensen omgaan en zijn niet opgelijd! Kortom ga
  Hier nooit
  Werken!!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles zie revieuw