• Schoonmaakt-student geeft wel kandidaten door, maar die komen via whatsapp gemaakte afspraken niet na en verschijnen nooit op de gemaakte kennismakingsafspraak, laat staan dat ze voor je hebben schoongemaakt. De bemiddelingskosten van 45€ moet je sowieso betalen, niet pas bij een geschikte match. Riekt sterk naar oplichterij dit.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Door Gerco op 4 maart 2020 Reageer

 • Ga niet in zee met deze partij!!! Als je contact opneemt met ze online lijkt het op een vrijblijvende intake. Wat men vergeet te vertellen is dat je direct vast zit aan de inschrijfkosten
  Na per e-mail aan gegeven te hebben dat ik er van af zie, moest ik alsnog betalen. Reactie: ‘er is al iemand voor jullie gevonden’. Op mijn vraag: ‘waar zijn de contactgegevens dan?’ werd ontwijkend gereageerd.
  Na veel doorvragen bleek dat het contact al doorgepasst was naar een andere klant. Men verlangde nog wel steeds een betaling voor de niet verleende diensten. Behoorlijk krom?!
  Na een hoop heen en weer ge-e-mail hebben me ze me een korting aangeboden van 50%. Hoewel ik me nog steeds bestolen voel heb ik het maar betaald om van het gezeur af te zijn.

  Ga met een grote bocht om deze partij heen. Achteraf las ik op Indeed dat men het personeel ook niet netjes betaald. Ze zijn dus niet alleen klantonvriendelijk maar behandelen hun personeel ook slecht!!

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Slechte communicatie en service.

  Door Carmen op 6 januari 2020 Reageer

 • O

  Zwakke punten
  Ongeschikte hulp voorstellen
  Factuur sturen

  Door Piet op 9 december 2019 Reageer

 • Let op! Ondanks alle ‘GRATIS INSCHRIJVEN’ knoppen op de website, is er niet vrijblijvends aan de website ikzoekeenschoonmaakster.nl. Zodra je je inschrijft en een zoekopdracht plaatst via de website, zit je aan kosten vast. Ook als je niet besluit op het aanbod in te gaan. Contact opgenomen, waar ik een erg naar gevoel aan over heb gehouden.

  Door Robin op 30 juni 2019 Reageer

 • Enkele jaren geleden had ik 2 positieve ervaringen met aangeboden hulpen. Maar nu ik dit jaar opnieuw op zoek was, niet meer. Slechte bemiddeling. Ik vermoed dat weinig hulpen hier meer aangemeld willen zijn. Er zijn inmiddels andere bemiddelaars die waarschijnlijk aantrekkelijker zijn. Jammer van mijn 35 euro inschrijfgeld, maar ik neem mijn verlies en ga hier verder geen energie meer in steken, in deze club.

  Sterke punten
  Reageren snel op mail, maar bijna alleen met standaard mails. En geven geen antwoord op vragen waarvan het antwoord niet op de site staat.

  Zwakke punten
  Weinig aanbod van hulpen, zelfs in Amsterdam Nieuw-West ?
  Bieden hulpen aan, waarbij het onduidelijk is of het een man is of een vrouw, hoe lang ze beschikbaar zijn (enkele maanden, zodat je daarna weer kunt inschrijven en laten bemiddelen).
  Incasseren het bemiddelingsgeld zodra er iemand volgens hen gevonden is, maar nog helemaal niet zeker of diegene wel een goede match is

  Door Karina op 31 mei 2019 Reageer

 • Na het aanmaken van een gratis account en nadat ik een oproep had geplaatst waar nergens aangegeven stond dat je moest betalen, kreeg ik vervolgens 3 mails in mijn spam inbox over het betalen van bemiddelingskosten van €31,00. Allereerst staat dit slecht aangegeven dus kwam dit voor mij uit het niets en daarnaast vind ik de bemiddelingskosten ook nog eens belachelijk hoog. Waar deze mensen waarschijnlijk één klik betekent in hun systeem, betaal ik nu €31,00....

  Door Tjitske op 28 mei 2019 Reageer

 • Ik heb 3 maal bij een klant schoongemaakt maar uitbetalen ho maar. E-mails worden niet beantwoord en als je ze belt krijg je een voicemail. Bovendien word er gevraagd om je bankrekening te verifiëren maar daar word €5, voor gerekend. Wettelijk is dit altijd €0,01!!
  Als ik de slechte reviews van te voren had gelezen was ik nooit met hun in zee gegaan. Ik voel mij opgelicht en ga aangiften hiervan doen als ze niet binnen 24 uur over de brug komen met geld.
  Dus mensen ga niet in zee met deze oplichters!!!

  Door Patty op 5 februari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • I am very dissappointed with this service. Even after 3 tries I still didn't have a suitable cleaners and I had to pay the service fees anyway, even though I never even met any of the three cleaners they suggested that didn't match my requirements! Very disappointing.

  Door Stephanie op 21 november 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Pas op! De website eist dat je afziet van je herroepingsrecht als je je inschrijft. Dat betekent dat ze zonder enige tegenprestatie kunnen eisen dat je EUR 35 inschrijvingskosten betaalt.

  Door jasper faber op 13 november 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • they do not make it clear on the site that if you do not decide to take on a cleaner you still have to pay anyway. This info was only given in the small print. they must do better making this clearer before you decide to try it out. very misleading.

  Door Mr Smith op 18 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Als je je opgeeft, krijg je gelijk een factuur, als je na een paar dagen, gegevens van iemand ontvangt!!
  Werken NIET volgens het principe NO CURE NO PAY.
  Ook als je geen gebruik wenst te maken van hun diensten. Ik heb namelijk in tussentijd al iemand gevonden maar moet nu alsnog betalen want zij hebben er al tijd aan besteedt.
  Zo is IEDEREEN wel een match en sturen ze dus ALTIJD een factuur mee.
  Lekker makkelijk verdienen zo.
  NOOIT DOEN!!  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES!

  Door Lous op 27 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Frauduleuze partij, niet op aanmelden wat je krijgt gelijk een factuur om je kiezen zonder enig resultaat, slechts voor het vinden van een schoonmaker. Grootste onzin, heb het neergelegd bij mijn advocaat en een melding gemaakt bij de ACM!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Door Nick op 17 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Als klant betaal je € 13,- per uur maar de hulp draagt hier € 1,50 per gewerkt uur af aan service- en administratiekosten (hulpen zijn dan ook niet in dienst van Huiscleaning.nl) maar ook klanten maar dit lijkt Huiscleaning.nl niet te begrijpen.
  De hulp betaald dus 11,5% service- en administratiekosten hiervoor maken ze in mijn geval 5 facturen op en innen het geld van de opdrachtgever maar de betaling naar de hulp verloopt de laatste tijd niet soepel. Ik moet zelf informeren bij de opdrachtgever of de betaling al is gedaan en wanneer. Vorige maand heb ik uiteindelijk 3,5 week (langer) op mijn geld moeten wachten dan gebruikelijk en wettelijk gezien 8 dagen te laat.
  Helaas kan Huiscleaning.nl vaak geen antwoord geven meer over het financiële gedeelte aangezien ze geen kassiersfunctie meer hanteren.
  Het is dus gewoon wachten!!!!!!
  Ik stop dan ook met werken via Huiscleaning, het werken via de regeling 'dienstverlening aan huis' is ook zelf te regelen.

  Sterke punten
  Veel aanbod van opdrachtgevers maar tegen hun zijn ze dan ook vriendelijk.

  Zwakke punten
  Geen snelle online uitbetaling (waarmee ze adverteren).
  Vragen worden niet of verschillend per medewerker beantwoord.
  Algemene Voorwaarden worden aangepast zonder klanten hiervan op de hoogte te brengen.

  Door Sandra op 15 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Bij deze het advies om een van de andere dienstverleners te gebruiken zoals hulpstudent of poetsstudent.

  Het uurtarief lijkt rendabel bij schoonmaakstudent, maar de focus van de organisatie ligt op de bemiddelingskosten. Deze ben je kwijt na de eerste match. Helaas verlies je daarmee ook elke kans op ondersteuning. Alles lijkt acceptabel en klachten worden niet serieus opgepakt. Studenten die meermaals niet op komen dagen, afzeggen of na 1x niet meer te traceren zijn alles wordt geaccepteerd zonder enige poging tot bemiddeling.

  Sterke punten
  Reacties op mail zijn snel, de site is gebruiksvriendelijk.

  Zwakke punten
  Je hoeft niet meer op ondersteuning te rekenen zodra de bemiddelingskosten gefactureerd zijn.

  Door C Kleijnen op 6 april 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Tja wat zal ik zeggen, beat wel werk maar dan word je niet uitbetaald

  Sterke punten
  ...

  Zwakke punten
  Na 4 weken nog steeds geen cent ontvangen voor mijn geleverde diensten ... smoes op smoes. Nu ga ik al mijn klanten maar inlichten dat ik nog steeds geen geld heb ontvangen en niet meer kom. Pas als ik betaald heb gekregen zal ik weer komen om te werken. Wel belachelijk, ze zeggen direct te betalen !!!

  Door Claudia op 15 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Inmiddels een week later en ik ben nog steeds niet uitbetaald. cliënten geven aan betaald te hebben aan derdengeldenrekening maar tot op heden ben ik nog niet uitbetaald. Huiscleaning houd je aan het lijntje en als je ze dan contacteert snauwen ze je nog af ook. Het is dat ik fijne cliënten heb anders was ik snel overgestapt op een andere organisatie die wel op tijd uitbetalen.

  Sterke punten
  Veel nieuwe clienten, genoeg aanbod. ( waarschijnlijk omdat veel hulpen opstappen wegens slechte ervaring huiscleaning)

  Zwakke punten
  Niet echt vriendelijk personeel, snauwen en houden je aan het lijntje.

  Door Yliene op 14 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Ik was altijd tevreden tot ze in het nieuwe jaar over gingen op een ander betalingssysteem helaas hebben ze het nog steeds niet op orde waardoor wij de hulpen nog steeds niet uitbetaald zijn

  Sterke punten
  Weinig sterke punten te vinden

  Zwakke punten
  Onvriendelijk personeel. Snaiwen je graag af

  Door Ylienr op 7 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Ingeschreven voor bemiddeling en niet gezien dat er meteen kosten aan verbonden zijn. Wel logisch, maar niet goed gecommuniceerd van tevoren, Nergens bij het inschrijven staat dit vermeldt. Dus, onverwacht en ongewild een factuur voor het leveren van een kandidaat ontvangen. Hierop gereclameerd en de wens uitgesproken geen gebruik te willen maken van èn de kandidaat als ook van hun diensten. Maar dit resulteert in een getouwtrek. Kosteloos zoeken voor een hulp voor een jaar lang... of afmelden en de "gemaakte" bemiddelingskosten betalen. Wat een gebakken lucht.

  Sterke punten
  Erg goed in het blijven aanmanen ondanks het voorafgaande mailverkeer over het niet akkoord gaan met de diensten of aangeboden kandidaat.

  Zwakke punten
  Niet duidelijk in de kosten die de bemiddeling met zich meebrengt.

  Door Peters op 11 december 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Lang verhaal, simpel uitgelegd.

  Terug gekomen van mijn vakantie trof ik de schoonmaker, die ik had gekregen via ikzoekeenschoonmaaster.nl, in mijn huis aan. Hij had zijn intrek genomen en woonde er terwijl ik op vakantie was. nodeloos gezegd dit was zonder mijn toestemming. De heer is inmiddels vertrokken en aangifte zijn gedaan. Echter de website is van mening dat dit op eigen risico is en dat zij niet instaan voor wat de schoonmakers doen en laten in de huizen.

  Wees dus gewaarschuwd ze maken uitsluitend contact en als het mis gaat is het een wassen neus.

  Sterke punten
  snelle reactie en verwijzen naar schoonmaker

  Zwakke punten
  als het mis gaat is er niemand thuis en word het als eigen risico afgedaan.

  Door Jeroen Bruin op 8 september 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Huiscleaning is echt een slecht bedrijf ze zijn telefonisch niet te bereiken! Dan vraag je om een terugbel verzoek
  En dan bellen ze niet terug, mail
  Zijn ze zeer klantonvriendelijkheid,Huiscleaning betaald je geld uit maar
  Als de klant niet betaald heeft weigeren ze voor te schieten en zeggen ze doodleuk
  Je werkt niet bij ons! Dit is zeer Krom want ze betalen wel
  Je salaris, dus t is een duister bedrijf dat klopt
  Van geen kant, het persoonlijk dat daar werkt
  Is ook zo vaag dat klopt
  Ook van gene kant! Die kunnen niet
  Met mensen omgaan en zijn niet opgelijd! Kortom ga
  Hier nooit
  Werken!!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles zie revieuw

  Door Danielle op 24 augustus 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Slechte partij. Weken lang hoor je niets van je, je eigen profiel opheffen is onmogelijk lijkt het wel online. Dan wordt er iemand aan je voorgesteld waar je 300 vraagtekens bij zet door haar social media gedrag en vervolgens wijs je deze persoon af, maar of je wel even 35 euro wilt aftikken. Ja, zo kan ik ook business doen. Pas op! Niet inschrijven, dat is gewoon de beste remedie.

  Sterke punten
  Geen?

  Zwakke punten
  Alles wat ik in de review heb geschreven. Ohja, en de e-mails zijn ronduit klant onvriendelijk.

  Door Onbekend op 24 juli 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Maanden geen schoonmaakster via deze firma, vertrouwen allang opgegeven, zelf iemand gevonden en dan ineens deze firma met potentiële kandidaat, nooit gezien geen minuut gewerkt maar dreigen met deurwaarder indien bemiddelingskosten niet worden betaald, pas dus op met deze partij!!!

  Door De L op 30 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • ik ben al een tijdje werkzaam voor huiscleaning. Werk is er meteen maar aan uitbetalen doen ze niet, ben al 2 weken op mijn gewerkte geld te wachten, hierop huiscleaning op aangesproken maar ze doen er niks aan. dit bedrijf klopt van geen kant!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Geen uitbetaling

  Door onbekend op 4 april 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Zelf de website niet goed bekeken. Je blijkt de naam van maar 1 hulp zonder gegevens te krijgen. Nadat ik aangegeven had dat ik deze mevrouw niet wilde spreken raakte ik in een discussie over het waarom en vond mevrouw Laura dat ik toch echt met haar moest gaan praten. Je zoekt een hulp omdat je zelf (te) weinig tijd hebt dus heb je ook geen zin om weken lang met allerlei mensen te gaan praten.

  Sterke punten
  Snel sturen van de rekening

  Zwakke punten
  Niet klantvriendelijk, er wordt je geen keus geboden.

  Door A. Schoner op 25 oktober 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Men belooft snelle bemiddeling naar een betrouwbare hulp. Mijn ervaringen zijn ronduit slecht. De voorgestelde hulp kwam niet opdagen op ons kennismakingsgesprek omdat ze bezoek had was haar excuus.... Eh we hadden toch een afspraak? De beloofde tweede hulp is ondank toezeggingen nog steeds niet voorgesteld...

  Sterke punten
  Goede pr

  Zwakke punten
  Geen betrouwbare hulpen

  Door Annemieke op 26 augustus 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

Vergelijk Schoonmakers

VergelijkSchoonmakers.nl is dé site die schoonmakers vergelijken eenvoudig maakt!