Op zoek naar een vaste (gescreende) huishoudelijke hulp?

Dan is Huiscleaning de oplossing! U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een huishoudelijke hulp. Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, dan betaalt u eenmalig bemiddelingkosten (€19,95 voor een standaard huishoudelijke hulp of €34,95 voor een gescreende huishoudelijke hulp). U betaalt de hulp €12,80 per uur (all-in).
De werkzaamheden

De huishoudelijke hulpen verrichten allerlei taken, zoals stoffen, badkamer / keuken schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, strijken, bedden opmaken, wasgoed verzorgen en het doen van boodschappen. U kunt met de schoonmaakster bespreken wat er precies gedaan moet worden en ook de frequentie.
Waarom een huishoudelijke hulp?

U kunt bij ons terecht als u geen tijd heeft voor het huishouden, maar ook als u om medische redenen niet meer toekomt aan het huishouden.

Huiscleaning Reviews

  • Ga niet in zee met deze partij!!! Als je contact opneemt met ze online lijkt het op een vrijblijvende intake. Wat men vergeet te vertellen is dat je direct vast zit aan de inschrijfkosten Na per e-mail aan gegeven te hebben dat ik er van af zie, moest ik alsnog betalen. Reactie: ‘er is al iemand voor jullie gevonden’. Op mijn vraag: ‘waar zijn de contactgegevens dan?’ werd ontwijkend gereageerd. Na veel doorvragen bleek dat het contact al doorgepasst was naar een andere klant. Men verlangde nog wel steeds een betaling voor de niet verleende diensten. Behoorlijk krom?! Na een hoop heen en weer ge-e-mail hebben me ze me een korting aangeboden van 50%. Hoewel ik me nog steeds bestolen voel heb ik het maar betaald om van het gezeur af te zijn. Ga met een grote bocht om deze partij heen. Achteraf las ik op Indeed dat men het personeel ook niet netjes betaald. Ze zijn dus niet alleen klantonvriendelijk maar behandelen hun personeel ook slecht!!

    Sterke punten
    Geen idee

    Zwakke punten
    Slechte communicatie en service.

    Door Carmen op 6 januari 2020 Reageer
  • Ik heb 3 maal bij een klant schoongemaakt maar uitbetalen ho maar. E-mails worden niet beantwoord en als je ze belt krijg je een voicemail. Bovendien word er gevraagd om je bankrekening te verifiëren maar daar word €5, voor gerekend. Wettelijk is dit altijd €0,01!! Als ik de slechte reviews van te voren had gelezen was ik nooit met hun in zee gegaan. Ik voel mij opgelicht en ga aangiften hiervan doen als ze niet binnen 24 uur over de brug komen met geld. Dus mensen ga niet in zee met deze oplichters!!!

    Door Patty op 5 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I am very dissappointed with this service. Even after 3 tries I still didn't have a suitable cleaners and I had to pay the service fees anyway, even though I never even met any of the three cleaners they suggested that didn't match my requirements! Very disappointing.

    Door Stephanie op 21 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas op! De website eist dat je afziet van je herroepingsrecht als je je inschrijft. Dat betekent dat ze zonder enige tegenprestatie kunnen eisen dat je EUR 35 inschrijvingskosten betaalt.

    Door jasper faber op 13 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tja wat zal ik zeggen, beat wel werk maar dan word je niet uitbetaald

    Sterke punten
    ...

    Zwakke punten
    Na 4 weken nog steeds geen cent ontvangen voor mijn geleverde diensten ... smoes op smoes. Nu ga ik al mijn klanten maar inlichten dat ik nog steeds geen geld heb ontvangen en niet meer kom. Pas als ik betaald heb gekregen zal ik weer komen om te werken. Wel belachelijk, ze zeggen direct te betalen !!!

    Door Claudia op 15 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik was altijd tevreden tot ze in het nieuwe jaar over gingen op een ander betalingssysteem helaas hebben ze het nog steeds niet op orde waardoor wij de hulpen nog steeds niet uitbetaald zijn

    Sterke punten
    Weinig sterke punten te vinden

    Zwakke punten
    Onvriendelijk personeel. Snaiwen je graag af

    Door Ylienr op 7 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huiscleaning is echt een slecht bedrijf ze zijn telefonisch niet te bereiken! Dan vraag je om een terugbel verzoek En dan bellen ze niet terug, mail Zijn ze zeer klantonvriendelijkheid,Huiscleaning betaald je geld uit maar Als de klant niet betaald heeft weigeren ze voor te schieten en zeggen ze doodleuk Je werkt niet bij ons! Dit is zeer Krom want ze betalen wel Je salaris, dus t is een duister bedrijf dat klopt Van geen kant, het persoonlijk dat daar werkt Is ook zo vaag dat klopt Ook van gene kant! Die kunnen niet Met mensen omgaan en zijn niet opgelijd! Kortom ga Hier nooit Werken!!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Alles zie revieuw

    Door Danielle op 24 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte partij. Weken lang hoor je niets van je, je eigen profiel opheffen is onmogelijk lijkt het wel online. Dan wordt er iemand aan je voorgesteld waar je 300 vraagtekens bij zet door haar social media gedrag en vervolgens wijs je deze persoon af, maar of je wel even 35 euro wilt aftikken. Ja, zo kan ik ook business doen. Pas op! Niet inschrijven, dat is gewoon de beste remedie.

    Sterke punten
    Geen?

    Zwakke punten
    Alles wat ik in de review heb geschreven. Ohja, en de e-mails zijn ronduit klant onvriendelijk.

    Door Onbekend op 24 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas op -

    Maanden geen schoonmaakster via deze firma, vertrouwen allang opgegeven, zelf iemand gevonden en dan ineens deze firma met potentiële kandidaat, nooit gezien geen minuut gewerkt maar dreigen met deurwaarder indien bemiddelingskosten niet worden betaald, pas dus op met deze partij!!!

    Door De L op 30 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik ben al een tijdje werkzaam voor huiscleaning. Werk is er meteen maar aan uitbetalen doen ze niet, ben al 2 weken op mijn gewerkte geld te wachten, hierop huiscleaning op aangesproken maar ze doen er niks aan. dit bedrijf klopt van geen kant!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Geen uitbetaling

    Door onbekend op 4 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Men belooft snelle bemiddeling naar een betrouwbare hulp. Mijn ervaringen zijn ronduit slecht. De voorgestelde hulp kwam niet opdagen op ons kennismakingsgesprek omdat ze bezoek had was haar excuus.... Eh we hadden toch een afspraak? De beloofde tweede hulp is ondank toezeggingen nog steeds niet voorgesteld...

    Sterke punten
    Goede pr

    Zwakke punten
    Geen betrouwbare hulpen

    Door Annemieke op 26 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Huiscleaning

Schrijf je eigen review



Vergelijk Schoonmakers

VergelijkSchoonmakers.nl is dé site die schoonmakers vergelijken eenvoudig maakt!