Op zoek naar een vaste (gescreende) huishoudelijke hulp?

Dan is Huiscleaning de oplossing! U plaatst eenvoudig online een aanvraag voor een huishoudelijke hulp. Indien wij voor u een geschikte hulp vinden, dan betaalt u eenmalig bemiddelingkosten (€19,95 voor een standaard huishoudelijke hulp of €34,95 voor een gescreende huishoudelijke hulp). U betaalt de hulp €12,80 per uur (all-in).
De werkzaamheden

De huishoudelijke hulpen verrichten allerlei taken, zoals stoffen, badkamer / keuken schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, strijken, bedden opmaken, wasgoed verzorgen en het doen van boodschappen. U kunt met de schoonmaakster bespreken wat er precies gedaan moet worden en ook de frequentie.
Waarom een huishoudelijke hulp?

U kunt bij ons terecht als u geen tijd heeft voor het huishouden, maar ook als u om medische redenen niet meer toekomt aan het huishouden.

Huiscleaning Reviews

 • Enkele jaren geleden had ik 2 positieve ervaringen met aangeboden hulpen. Maar nu ik dit jaar opnieuw op zoek was, niet meer. Slechte bemiddeling. Ik vermoed dat weinig hulpen hier meer aangemeld willen zijn. Er zijn inmiddels andere bemiddelaars die waarschijnlijk aantrekkelijker zijn. Jammer van mijn 35 euro inschrijfgeld, maar ik neem mijn verlies en ga hier verder geen energie meer in steken, in deze club.

  Sterke punten
  Reageren snel op mail, maar bijna alleen met standaard mails. En geven geen antwoord op vragen waarvan het antwoord niet op de site staat.

  Zwakke punten
  Weinig aanbod van hulpen, zelfs in Amsterdam Nieuw-West ? Bieden hulpen aan, waarbij het onduidelijk is of het een man is of een vrouw, hoe lang ze beschikbaar zijn (enkele maanden, zodat je daarna weer kunt inschrijven en laten bemiddelen). Incasseren het bemiddelingsgeld zodra er iemand volgens hen gevonden is, maar nog helemaal niet zeker of diegene wel een goede match is

  Door Karina op 31 mei 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Als klant betaal je € 13,- per uur maar de hulp draagt hier € 1,50 per gewerkt uur af aan service- en administratiekosten (hulpen zijn dan ook niet in dienst van Huiscleaning.nl) maar ook klanten maar dit lijkt Huiscleaning.nl niet te begrijpen. De hulp betaald dus 11,5% service- en administratiekosten hiervoor maken ze in mijn geval 5 facturen op en innen het geld van de opdrachtgever maar de betaling naar de hulp verloopt de laatste tijd niet soepel. Ik moet zelf informeren bij de opdrachtgever of de betaling al is gedaan en wanneer. Vorige maand heb ik uiteindelijk 3,5 week (langer) op mijn geld moeten wachten dan gebruikelijk en wettelijk gezien 8 dagen te laat. Helaas kan Huiscleaning.nl vaak geen antwoord geven meer over het financiële gedeelte aangezien ze geen kassiersfunctie meer hanteren. Het is dus gewoon wachten!!!!!! Ik stop dan ook met werken via Huiscleaning, het werken via de regeling 'dienstverlening aan huis' is ook zelf te regelen.

  Sterke punten
  Veel aanbod van opdrachtgevers maar tegen hun zijn ze dan ook vriendelijk.

  Zwakke punten
  Geen snelle online uitbetaling (waarmee ze adverteren). Vragen worden niet of verschillend per medewerker beantwoord. Algemene Voorwaarden worden aangepast zonder klanten hiervan op de hoogte te brengen.

  Door Sandra op 15 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Bagger -

  Inmiddels een week later en ik ben nog steeds niet uitbetaald. cliënten geven aan betaald te hebben aan derdengeldenrekening maar tot op heden ben ik nog niet uitbetaald. Huiscleaning houd je aan het lijntje en als je ze dan contacteert snauwen ze je nog af ook. Het is dat ik fijne cliënten heb anders was ik snel overgestapt op een andere organisatie die wel op tijd uitbetalen.

  Sterke punten
  Veel nieuwe clienten, genoeg aanbod. ( waarschijnlijk omdat veel hulpen opstappen wegens slechte ervaring huiscleaning)

  Zwakke punten
  Niet echt vriendelijk personeel, snauwen en houden je aan het lijntje.

  Door Yliene op 14 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Zelf de website niet goed bekeken. Je blijkt de naam van maar 1 hulp zonder gegevens te krijgen. Nadat ik aangegeven had dat ik deze mevrouw niet wilde spreken raakte ik in een discussie over het waarom en vond mevrouw Laura dat ik toch echt met haar moest gaan praten. Je zoekt een hulp omdat je zelf (te) weinig tijd hebt dus heb je ook geen zin om weken lang met allerlei mensen te gaan praten.

  Sterke punten
  Snel sturen van de rekening

  Zwakke punten
  Niet klantvriendelijk, er wordt je geen keus geboden.

  Door A. Schoner op 25 oktober 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Huiscleaning

Schrijf je eigen reviewVergelijk Schoonmakers

VergelijkSchoonmakers.nl is dé site die schoonmakers vergelijken eenvoudig maakt!

Schoonmakers